Giresun Ticaret ve Sanayi Odası ile İzgören Akademi ortaklığında planlanan “Giresun TSO Akademi Açılıyor”  projesi tanıtım toplantısı yapıldı.Giresun Ticaret ve Sanayi Odası meclis üyeleri ile basın mensuplarının katıldığı tanıtım toplantısında 2018 yılı programının dört başlıkta toplanmasının önemine vurgu yapıldı.Toplantının açılışını Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu yaptı.
İki yıl önce başlayan Giresun Ticaret ve Sanayi Odası ile İzgören Akademi ortaklığının 2018 yılında çeşitlendirilmesi ile yeni bir sürecin başladığına vurgu yapan Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu;” Giresun Ticaret ve Sanayi Odası olarak üyelerimize yönelik eğitim programlarına devam ediyoruz.İki yılı aşkın zamandır İzgören Akademi ile yapılan eğitim ve danışmanlık faaliyetlerine bu yıl Giresun TSO Akademi programı ile farklı bir pencere açmış olduk.Üyelerimizin bireysel ve kurumsal eğitimi, gelişen ve değişen ticari ve sosyal yapıya uyumuna katkı sağlayacak olan Giresun TSO Akademi projesine işdünyamızın ilgi göstermesini canı gönülden bekliyoruz.Günümüzün iş ve yaşam temposunu göz önüne alarak eğitim modülünde ikinci aşamayı da planladık.Bu projeye ilaveten ikinci aşama ise e-öğrenme platformu ile üyelerimize işletmelerinde katkı sağlamayı hedeflemekteyiz.”dedi.
Toplantının açılış konuşmasının ardından 2018 yılı için planlanan “Giresun TSO Akademi Açılıyor” projesinin tanıtımını yapan İzgören Akademi Uzmanı Şehnaz Dereli,”Giresun TSO Akademinin ilk ayağı olarak ülkemizin kurumsal eğitim ve danışmanlık alanında en önemli kurumlarından biri olan İzgören Akademi ile tüm Giresun’un faydalanabileceği, Genel Katılıma Açık Seminerler, Orta Düzey Yöneticisi, Üst Düzey Yönetici ve Sektörel Personel Yetiştirme Programları oluşturulmuştur.Öte yandan talebe göre ilgili bakanlıklar, Mesleki Yeterlilik Kurumu ve üniversitelerle de teknik personel yetiştirme programlarının düzenlenmesi planlanmaktadır.Bu çerçevede 2018 yılı eğitim programı başlıkları şöyledir.
Genel Katılıma Açık Seminerler
  • Neden ? 25. saat