Giresun Akbank Şube Müdürü Serhat Demir’den Giresun Ticaret ve Sanayi Odası’na ziyaret.
Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu’nu makamında ziyaret eden Akbank Şube Müdürü Demir,”Giresun iş dünyası ile çalışma tempomuzu geliştirmek  ve ilimizin kalkınmasına katkı sağlamak için ortak mücadelemizi sürdürmek istiyoruz.Bu doğrultuda Giresun Ticaret ve Sanayi Odası ile uyumlu çalışmamızı sizlerin destekleri ile artırmayı hedefliyoruz.”dedi.
GTSO Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu ise;”Giresun’un Kalkınmada Öncelikli İller arasında yer alması teşvik uygulamasında da 5.bölgede bulunması,finans sektörüne daha yoğun ihtiyacın olduğunun işaretidir.Kamu ve özel finans kuruluşlarımızın yatırımcıya makul oranlarda sağlayacağı katkıya şu süreçte daha fazla ihtiyacımız var.”diye konuştu.