Giresun Ticaret ve Sanayi Odası’nca organize edilen TOBB Meybem A.Ş. uzmanları tarafından gerçekleştirilen Mesleki Yeterlilik Belgesi sınavları devam ediyor.Ocak ayında kaynak ve inşaat mesleklerinde sınavlar gerçekleştirilirken, Şubat ayına ise metal saç işleme alanı sınavları ile devam edilmesi kararlaştırıldı.
Giresun Küçük Sanayi Sitesi’nde faaliyet gösteren Giresun Ticaret ve Sanayi Odası’na bağlı firmaların talepleri doğrultusunda yapılan ön müracaatlar doğrultusunda önümüzdeki hafta Mesleki Yeterlilik Belgesi Metal Saç İşlemeciliği sınavları düzenlenmesi planlanmıştır.Gürsoy Soba Sanayi Ticaret Ltd. Şti. firmasında yapılması kararlaştırılan Metal Saç İşleme sınavına Süleyman Anaforoğlu Metal,Anaforoğlu Demir,MSİ Lift Asansör,Yılmazlar Makine,GİRYAS Asansör,Çolaker Demir Çelik ve Gürsoy Soba Sanayi işletmesi çalışanları katılacaktır.
Sınav öncesi ön müracaat süreci toplantısına katılan Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Fikret Günaydın; “ İnşaat ve metal grubu ağırlıklı süren Mesleki Yeterlilik Belgesi sınavlarımızda bu hafta Giresun Küçük Sanayi Sitesi’nde (Büyük Sanayi ) faaliyet yürüten işletmelerimizin taleplerini aldık. Müracaat olması halinde sanayi bölgesinde sınavlarımızı sürdüreceğiz,ayrıca önümüzdeki günlerde CNC Programcısı alanında da Mesleki Yeterlilik Belgesi sınavları organize etmeyi planlamaktayız.Giresun Ticaret ve Sanayi Odası üyelerimiz başta olmak üzere esnafımızın bu sürece özen göstermesini rica ediyorum.”dedi.
Önceki İçerikTürsab Başkan Adayı Emin Çakmak , Çakırmelikoğlu’na Turizm Projelerini Anlattı
Sonraki İçerikGiresun TSO Akademi 2018 Projesi Tanıtıldı