15 Temmuz Milli Mücadele ve Demokrasi Derneği Giresun İl Başkanlığından Giresun Ticaret ve Sanayi Odası’na ziyaret.
Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu’nu makamında ziyaret eden 15 Temmuz Milli Mücadele ve Demokrasi Derneği İl Başkanı Hakkı Bay,”Şuan 54 ilde faaliyet yürüten derneğimizin misyonu darbelere karşı toplumu bilinçlendirmek.Milli birlik ve beraberliğimize kast eden bu tür olaylara engel olmaktır.”dedi.
Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu, 15 Temmuz’un  ülkemizin bağımsızlığını noktasında yaşadığı kritik bir süreç olduğuna vurgu yaptı.
Ziyarette 15 Temmuz Milli Mücadele ve Demokrasi Derneği İl Kadın Kolları Başkanı Ruken Topçu ile İl Gençlik Kolları Başkanı Mesut Yılmaz’da yer aldı.