Giresun Ticaret ve Sanayi Odası meclis toplantısı, Meclis Başkanı Fikret Günaydın başkanlığında 28 üyenin katılımı ile gerçekleştirildi.
Gündem maddelerinin ardından konuşan Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu, ilçelerde yapılan etkinlikler ile devletimizin desteklerinin üyeler başta olmak üzere esnafa anlatıldığını ifade etti.
GTSO Başkanı Çakırmelikoğlu;” Giresun Ticaret ve Sanayi Odası olarak EMITT Fuarının ardından bölgemizi yakından ilgilendiren ve Eylül ayı sonunda Van’da gerçekleştirilecek olan Van Turizm Fuarına katılım için  turizm firmalarımız ile görüşmeler yaptık.28 Eylül-2 Ekim 2017 tarihleri arasında 8.si gerçekleştirilecek olan Van Turizm Fuarı İran başta olmak üzere Orta Doğu turizminin cazibe merkezi konumundadır.Bu fuarda yer almamız Giresun turizmi adına önemlidir.Diğer yandan Mesleki Yeterlilik Belgesi sınavlarımız devam etmektedir.Bu konuda özellikle inşaat firmalarımızın hassasiyet göstermeleri kendileri açısından faydalı olacaktır.Ayrıca gurur günü 30 Ağustos zaferinin yıldönümünde; Cumhuriyetimizin kurucusu büyük Atatürk başta olmak üzere vatanları uğruna canlarını feda eden Aziz Şehitlerimizi, Kahraman Gazilerimizi rahmet ve şükranla anarken, milletimizin ve bütün İslam âleminin mübarek Kurban Bayramını kutlar; birlik ve beraberlik içerisinde, barış ve sevgi dolu nice bayramlara ulaşmayı dilerim.” dedi.