22 Ağustos 2020 tarihinde yaşanan sel afeti dolayısıyla bölgemizde meydana gelen maddi ve manevi zararlara yönelik incelemeler devam ediyor.
Yaşanan afetin izlerine yönelik, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkan Yardımcısı Salih Zeki Murzioğlu, TOBB Başkan Danışmanı Şadan Eren ile TOBB Odalar ve Borsalar Daire Başkanı Hasan Erbay’ın yer aldığı heyet Dereli,Espiye,Yağlıdere ilçelerinde incelemelerde bulundu.
Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Şükrü Ataün, Mustafa Halilbeyoğlu ve Genel Sekreter Şükrü Cebeci ile Giresun Ticaret Borsası Başkanı Hamza Bölük’ün de yer aldığı heyet sel afetinde zarar gören işletmelerin taleplerini dinledi.
Heyet daha sonra Giresun Ticaret ve Sanayi Odası’na geçmek suretiyle incelemeleri değerlendirdi. Giresun Ticaret ve Sanayi Odası ziyaretinde ise Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Ahmet Şenel Anaforoğlu ile Giresun Ticaret Borsası heyeti de yer aldı.