Giresun Sanayi Sitesi’nde yaşanan altyapı kaynaklı su baskını sonucu mağdur olan işletmelere ziyaret gerçekleştirildi.
Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu tarafından yapılan ziyarette işletmelerin mağduriyetleri ve talepleri dinlendi.
İşletmelerde oluşan zararı yerinde inceleyen Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu, “Giresun Sanayi Sitesi’nde altyapıdan kaynaklanan su baskınlarında bazı işletmelerimizin zarara uğradığını görmüş bulunmaktayız. Mağduriyetlerin giderilmesi noktasında ilgili makamlar ile görüşmeler yapmak kaydıyla yaraların sarılmasını arzulamaktayız.” diye konuştu.
Önceki İçerikGiresun TSO Yönetiminden Vali Ünlü’ye Hayırlı Olsun Ziyareti
Sonraki İçerikGaleri Ve Gayrimenkul Alım-Satımı Mesleki Yeterlilik Belge Sınavı Ön Müracaat Süresi 31 Temmuz’a Uzatıldı