Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri; yapımı tamamlanarak hizmete açılan yeni Emniyet Müdürlüğü binası dolayısıyla Emniyet Müdürü Fahri Aktaş’a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.
İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş’tan yeni hizmet binası hakkında bilgiler alan Çakırmelikoğlu; hayırlı olsun dileklerini ileterek ziyaret anı defterini imzaladı.
Karşılıklı fikir alışverişinde bulunulduğu ziyarette Çakırmelikoül; Kamu kurum ve kuruluşları, Sivil toplum örgütleri ile işbirliği içerisinde iç içe çalıştıklarını söyledi. İş dünyasının temsilcileri olarak şehrin huzur ve asayişinin sürekli kılınması noktasında bugüne kadar Emniyet Teşkilatı’na her türlü desteğin verildiğini, bundan sonra da verileceğini belirterek, yeni hizmet binasının Giresun’umuza hayırlı olmasını diliyorum dedi.
Ziyarette Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Halilbeyoğlu, Ahmet Fehmi Tozlu, Halit Aydın, Ergin Kılıçaslan ve Hakan Aslım hazır bulundu.