Ordu ve Giresun illerinin ortak kullanacağı Giresun-Ordu Teknoloji Geliştirme Merkezi (Teknokent) için çalışmalar sürüyor. Giresun Üniversitesi,Ordu Üniversitesi,Odalar ve Borsaların katılımıyla gerçekleştirilen kuruluş sürecinin son toplantısı Giresun Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde yapıldı.
 Giresun Üniversitesi ile Ordu Üniversitesinin öncülüğünde, Ordu Ticaret ve Sanayi Odası ve Giresun Ticaret ve Sanayi Odasının katılımıyla her iki şehrin birlikte kullanacağı Giresun-Ordu Teknoloji Geliştirme Merkezi için üniversitelerin Teknoloji Transfer Ofislerinin yasal altyapı ile aktif hale getirilmesinin kararlaştırıldığı toplantıda Giresun Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü Öğretim Görevlisi Muhammet Anıl Kaya, Teknoloji Geliştirme Merkezleri kurulum süreci ve avantajları hakkında kısa bir sunum gerçekleştirdi.
 Giresun-Ordu Teknoloji Geliştirme Merkezi adı altında kurulması planlanan TEKNOKENT projesi için kurucu heyetinin acilen oluşturulması planlandı.Heyette yer alması muhtemel kurum kuruluş ve işletmeler ile en kısa zamanda görüşmeler yapılması ise karara bağlandı.
Önceki İçerikCoğrafi İşaret Ve Yöresel Ürün Tescili Odak Grup Toplantısı Gerçekleştirildi
Sonraki İçerikE-Ticaret Sitelerine Üyelik Desteği