Giresun Ticaret ve Sanayi Odası, “Devlet Destekleri İlçelere Taşınıyor” toplantısı Yağlıdere ilçesinde yapıldı.Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu’nun da katıldığı toplantıda TKDK, KOSGEB, İŞKUR, DOKA, SGK İl kurum temsilcileri ve uzmanlar katıldı.
Bolatoğlu Çay Ocağı’nda 16 Ağustos 2017 Çarşamba günü saat 14:00 ile 17:00 arasında oluşturulan danışma masaları vasıtasıyla ilçede faaliyet gösteren işletmeler ve yatırımcı adaylarına bilgiler verildi.
Bilgilendirme toplantısı öncesi Yağlıdere bölgesi esnafları ile bire bir sohbet eden Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu;”Üyelerimiz başta olmak üzere bölge esnafının talepleri doğrultusunda devletimizin hibe desteklerini içeren başlıklarla ilgili bilgilendirmeler yapmak ve yeni yatırımlara olanak sağlamak açısından bu toplantıyı tertipledik.Sizlerin talepleri bizler için önemlidir.Bölgenin organik tarım altyapısı ve buna dönük imalat olanaklarını devletimizin hibe teşviklerinden faydalanarak geliştirilmesinin yolunun açılmasını canı gönülden destekliyoruz.Bugün burada güneş enerjisi gibi bir yatırım için çalışma yapan girişimci arkadaşları dahi görmek bizler adına çok önemlidir.”dedi.
Yağlıdere programı kapsamında ilçe üye esnaflarımızıda ziyaret eden Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu, devletimizin hibe desteklerinden Yağlıdere bölgesi esnaflarının yararlanmasının önemli olduğuna da vurgu yaptı.