Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Şubat ayı olağan meclis toplantısı yapıldı.Toplantı, Meclis Başkanı Fikret Günaydın başkanlığında 33 üyenin katılımıyla gerçekleştirildi.
Ana gündem maddelerinin ardından faaliyetler ve iş dünyasının çalışmalarının değerlendirildiği toplantıda konuşan Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu, 2018 yılı için ciddi projeler hedeflediklerini ifade etti.
Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu,” Giresun Ticaret ve Sanayi Odası olarak hizmet sektörü yoğunluklu bir proje yapıldı.Yaklaşık 1 milyon 500 bin Euro’luk proje ile ilimiz turizmine katkı sağlamayı hedeflemekteyiz.Yine Giresun TSO Akademi projesi ile de üyelerimizin bireysel ve kurumsal eğitimine yönelik planlamalarımız olacaktır.”dedi.
Meclis toplantısının devamında ise üyeler il ekonomisinin genel durumunu değerlendirdiler.

Önceki İçerikGiresun TSO Şubat 2018 Çalışmaları
Sonraki İçerikGiresun Üniversitesi’nde Asansör Bölümü Açılması İçin Çalışma Başlatıldı