21 meclis üyesinin katılımıyla gerçekleştirilen toplantının ana gündem maddelerinin ardından söz alan Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi Muammer Usta,”Giresun ekonomisi her geçen gün kan kaybetmektedir.Giresun sanayi bölgesinde esnaf eski günlerini aramaktadır.Bugün maliyetlerimizi dahi karşılayamamakla karşı karşıyayız.Esnaflar gibi işdünyasına da faizsiz kredi desteği uygulaması getirilmelidir.”dedi.
Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Halilbeyoğlu ise meclis üyelerini Odanın bir aylık faaliyetleri konusunda bilgilendirdi. Başkan Yardımcısı Halilbeyoğlu;”Odamız Mesleki Yeterlilik Belgesi süreci ile ilgili ciddi çalışmalar yapmakta ve üyelerimiz bu konuda uyarılmaktadır.26 Mayıs tarihi itibarıyla uygulamaya geçecek olan inşaat sektöründe ilk sınavımızı haftaya ahşap kalıpçı mesleğinde gerçekleştireceğiz.”dedi.
Önceki İçerikKgk Bölge Toplantısı Hazırlık Çalışmaları Tamamlandı
Sonraki İçerikAli Öden’e Geçmiş Olsun Ziyareti