Tehlikeli ve Çok Tehlikeli sektörlerde çalışanlara yönelik zorunlu hale gelen Mesleki Yeterlilik Belgesi kapsamında Isı Yalıtımcısı Seviye-3 sınavı yapıldı.
Giresun’da faaliyet gösteren firmalardan gelen talepler doğrultusunda açılan sınavlar Mesleki Yeterlilik Kurumu denetiminde TOBB Meybem A.Ş. tarafından inşaat sektörüne yoğunlaştırıldı.
2016 yılından itibaren bir çok meslek grubunda yapılan sınavlar önümüzdeki aydan itibaren 2.el otomotiv satıcılarını da kapsamına alması planlanmaktadır. Bu çerçevede Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Temmuz ayının ilk sınavını Isı Yalıtımcısı alanında gerçekleştirdi.
Bu çerçevede 20 Temmuz 2018 Perşembe günü TOBB Meybem A.Ş. uzmanları tarafından teorik kısmı Giresun Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda, uygulaması ise Giresun Merkez Erikliman Mahallesinde yer alan bir inşaatta yapılan Isı Yalıtımcısı Seviye-3 sınavlarında başarılı olanlar ise belgelerine Ağustos ayında kavuşacaklar.
Önceki İçerikBaşımız Sağolsun
Sonraki İçerik2.El Oto Alım Satımı Mesleki Yeterlilik Belgesi İçin Ön Müracat Başladı