Giresun Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde Mesleki Yeterlilik Belgesi Çelik Kaynakçı sınavı yapılacak.TOBB MEYBEM A.Ş. tarafından organize edilen Mesleki Yeterlilik Belgesinde Çelik Kaynakçı sınavı için ön müracaat süreci başladı.Ağustos ayı sonu ile açılacak sınava katılmak isteyenlerin Giresun Ticaret ve Sanayi Odası’na müracaat etmeleri gerekmektedir.
Giresun’da faaliyet gösteren firmalarımızın, Çalışma Sosyal Hizmetler ve Aile Bakanlığı kapsamında cezai işleme (kişi başı 627 TL) maruz kalmamaları adına Tehlikeli ve Çok Tehlikeli meslekleri kapsayan sektörlerde belgelerini almaları için yoğun çaba sarfedilirken, Ağustos ayı içinde inşaat, 2.el araç alım satım elemanı sınavlarının yanında Çelik Kaynakçı sınavı da gerçekleştirilecektir.
Ağustos ayında yapılacak olan Çelik Kaynakçı sınavına katılmak isteyen kişi ve firmalarımızın Odamız ile irtibat kurmaları gerekmektedir.