Giresun Ticaret ve Sanayi Odası ile Giresun Defterdarlığı ortaklığında “Kurumsal ve Sosyal Hayatta İletişim” konulu eğitim 05 Mart 2019 Salı günü gerçekleştirildi.
İşdünyasının yanı sıra Defterdarlık çalışanları ve mali müşavirlerin katıldığı eğitim toplantısının açılışını yapan Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Ahmet Şenel Anaforoğlu; vergi haftası ile iç içe olan bu etkinliğin faydalı olmasını temenni etti.
İzgören Akademisi eğitmeni Şehnaz Dereli tarafından verilen eğitime ayrıca Giresun Defterdarı Musa Koçulu, Vergi Dairesi Müdürü Celal Demir, Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Ahmet Şenel Anaforoğlu, Giresun Serbest Muhasebeciler Mali Müşavirler Odası Başkanı Fikri Çalcalı, Giresun Kent Konseyi Başkanı Uğur Karaibrahim ve Giresun Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkan Vekili Namık Altınbaş’da katıldı.