Giresun Ticaret ve Sanayi Odası ile KOSGEB Giresun İl Müdürlüğü organizasyonunda  “KOBİ TEKNOYATIRIM ve STRATEJİK ÜRÜN Destek Programı”  bilgilendirme toplantısı yapılacak.
24 Ocak 2018 Çarşamba günü saat 10:30’da Giresun Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda gerçekleştirilecek olan yüzde yüz destekli proje çağrısı hakkında davette bulunan Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu;” Bu projede planlanan yatırımların yüzde 70’i hibe olmak üzere yüzde 100 destek sağlanmaktadır. Bölgemiz ve ülkemiz yatırımları açısından önemli olan bu destek programı teknolojik yatırım ve stratejik ürün konusuna ciddi bir katkı sağlaması planlanmaktadır.”dedi.
Çarşamba günü yapılacak olan toplantıya Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğlu ile KOSGEB Teknoloji Yenilik Destekleri Dairesi Başkanı Ahmet Dursunoğlu’nun da katılacağı ifade etti.