8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu;​ kadınlarımızın aydınlık yarınlara yürürken en büyük gücümüz olduğuna vurgu yaptı.
Çakırmelikoğlu sözlerini şöyle sürdürdü;
“Kadınları ekonominin en önemli aktörleri arasına sokmaya çalışan ve girişimciliğe özendiren anlayış, bu ülkeye en büyük iyiliği yapan anlayıştır. Böyle büyük bir iş ve akıl gücünü yok saymak kabul edilemez.
Bu çerçevede Giresun Kadın Girişimciler Kurulumuzu çok önemsiyoruz. Çünkü dünyanın en büyük ekonomileri arasına gireceksek, bunu ancak ekonomiye kadın eli değdiğinde yapabiliriz. Bu vesile ile kadınlara şiddet olaylarının son bulduğu, kadınların ekonomide ve toplumsal yaşamda çok daha aktif rol aldığı bir dünya istiyoruz.
Giresun Ticaret ve Sanayi Odası adına, bütün kadınlarımızın bu anlamlı gününü bir kez daha kutluyor, sevgi ve saygılarımı iletiyorum.”