Ak Parti Giresun Milletvekili Cemal Öztürk ve AK Parti Giresun İl Başkanı Kenan Tatlı’dan Giresun Ticaret ve Sanayi Odası’na ziyaret.

Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu, Meclis Başkanı Necmettin Şükrü Ataün tarafından karşılanan milletvekili Öztürk, Giresun yatırım öncelikleri ve işletmelerin vergi ve finansman sorunları üzerine bilgilendirmede bulundu.

Giresun İlinin doğu bölgesine kurulan ve yatırım aşamasına getirilen Espiye-Tirebolu 3. Organize Sanayi Bölgesi ile Görele 4.Organize Sanayi Bölgesi için teşekkürlerini ileten Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu, “31.12.2022 tarihi ile bitecek olan İlave İstihdam Teşvik uygulaması mutlak uzatılmalıdır. Aksi taktirde yeniden değerlemeye tabi tutulan asgari ücret sürecinde işletmelerimizin ek istihdam yükü daha da ağırlaşacaktır. Yine, istihdama sağlanan devlet teşviki de revize edilmeli ve katkı payları asgari ücret zam oranları göz önünde bulundurulmak kaydıyla yükseltilmelidir. Ayrıca işletmelere yönelik idari para cezaları artış oranları makul seviyelere çekilmelidir. Diğer yandan daha önce defalarca dile getirdiğimiz ve işletmelerimizin çıkmazı haline gelen krediye ulaşım sorunu çözülmeli, kredi kefalet uygulaması gibi bir sistemin ticaret odaları çatısı altında kurulması sağlanmalıdır.” dedi.

Önceki İçerikCHP Kadın Kolları Genel Başkanı Nazlıaka’dan Ziyaret
Sonraki İçerikFKB ve DOKAP’TAN Ziyaret