Giresun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası ile Giresun Ticaret ve Sanayi Odası ortaklığında 7326 Sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına ilişkin Kanun hakkında mali müşavirlere yönelik Giresun Ticaret ve Sanayi Odası’nda bilgilendirme semineri düzenlendi.

Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu’nun açılış konuşması yaptığı seminerde, işletme borçlarının yapılandırılması, matrah artırımı, kayıtların düzeltilmesi gibi konular SMMM Eğitmeni Yalçın Sütütemiz tarafından değerlendirildi.

Bu tür eğitimlerin işletmeler açısından önemine vurgu yapan Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu, “Bu tür kanuni uygulamalarda mali müşavirlere önemli görevler düşmektedir.” dedi.

Giresun SMMMO Başkanı Azmi Bük ise, mali müşavirler ile uzun zamandır yüz yüze yapılan bu eğitimin faydalı olacağına inandığını kaydetti.

Seminere mali müşavirlerin yanı sıra SGK İl Müdürü Erdal Özdemir, İŞKUR İl Müdür Yardımcısı Rıfat Ayar, Ordu SMMMO Başkanı Bahadır Baş’ta iştirak etti.