Kısa bir süre önce Giresun’da çekimleri başlayan sinema filmi “Hayalimdeki Köy” yapımcısından Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu’na ziyaret.
Giresun’un tanıtımına önemli katkı sağlaması beklenen Hayalimdeki Köy filmi hakkında bilgiler veren Yönetmen Cüneyt Faruk Arkın; “Giresun ve yöresi bir çok doğal ve kültürel güzelliği içinde barındıran yapıya sahiptir. Bölgenin tanıtımına bu tür filmlerin önemli katkı sağlayacağını düşünüyoruz.” dedi
Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu ise; İlimizin tanıtımına katkı sağlayan  film yapımcılarına teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.
Ziyarette Hayalimdeki Köy film ekibinden Başaran Gürevin ile Cemal Şan’da yer aldı.