Giresun Ticaret ve Sanayi Odası organizasyonunda gerçekleştirilen Mesleki Yeterlilik Belgesi sınavları sürüyor. Bu çerçevede çelik kaynakçı mesleğinde telafi sınavları Eksen İnşaat firmasında TOBB Meybem A.Ş. uzmanları tarafından gerçekleştirildi.
Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Fikret Günaydın’ın da takip ettiği Çelik Kaynakçılık telafi sınavları teorik ve performans olmak kaydıyla iki aşamalı gerçekleştirildi.
GTSO Başkanı Günaydın;” Giresun olarak Mesleki Yeterlilik Belgesi’nde hiçbir çalışanımızın mağdur olmaması için tüm taleplere anında yanıt vermeye ve sınav organize etmeye gayret gösteriyoruz.2018 yılında en az bin kişilik sınav gerçekleştirmek, bu süreçte işvereninde yasal sıkıntıya düşmemesine imkan sağlamak niyetindeyiz.Başta üyelerimiz olmak üzere tehlikeli ve çok tehlikeli mesleklerde işçi çalıştıran esnaflarımızın da Mesleki Yeterlilik Belgesi için müracaatlarını bekliyoruz.”dedi.