Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler Kurulu ile Giresun Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme ve İktisat Bölümü ortaklığında “Girişimci İş Kadınlarından Geleceğin Girişimcilerine Destek” konulu çalıştay gerçekleştirildi.
Giresun Ticaret ve Sanayi Odası mahzen katında programlanan etkinlik öncesinde GTSO Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu’nu ziyaret eden Giresun Üniversitesi İşletme Bölüm Başkanı ve GÜKAM Müdürü Prof. Dr. Reyhan Ayşe Wolff, İ.İ.B.F. Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Kurtuluş Yılmaz ile Yrd. Doç. Dr. Esra Gökçen Kaygısız ve bölüm öğrencileri, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanının kendileri için çok iyi bir rol model olduğuna değindiler.
Giresun Üniversitesi İşletme Bölüm Başkanı Reyhan Ayşe Wolff;”Giresun Üniversitesi Rektörümüz  Prof. Dr. Cevdet Coşkun’un destekleriyle ciddi çalışmalar gerçekleştirdik. Bugün sizlerinde desteklerini görmekteyiz.Giresun Ticaret ve Sanayi Odası ile daha aktif etkinlikler çalışmalar yapacağımıza inanıyorum.”dedi.
Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu ise,”Giresun Üniversitesi ile Rektörümüz Cevdet Coşkun vasıtasıyla yakın ilişkiler kurduk ve ciddi çalışmalar yapmaya başladık.Bundan sonra daha aktif ve Giresun yararına çalışmalar sergileyeceğimize inancım tamdır.Rektörümüzün talebi doğrultusunda oluşturulan GÜKİP, sivil toplum örgütleri ile üniversitemiz işbirliğinde projeler yapacaktır.Aynı şekilde üniversitemizin bir bölümü olan İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ile de bu doğrultuda çalışmalar yapmayı arzularız.”diye konuştu.
Ziyaretin ardından Giresun’da yer alan kadın girişimciler tarafından, Ticaret ve Sanayi Odası mahzen katında oluşturulan masalarda Giresun Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme ve İktisat Bölümü öğrencilerine yönelik iş hayatındaki tecrübelerini aktardılar.