Giresun Ticaret ve Sanayi Odası 2024 yılı Ocak ayı meclis toplantısı 38 üyenin katılımı sonucu gerçekleştirildi. Meclis Başkanı Necmettin Şükrü Ataün nezdinde yapılan toplantıda resmi gündem maddeleri görüşülüp karara bağlandı.

Toplantının resmi gündeminin ardından sektör sorunları ve işletmelerin talepleri gündeme geldi. Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu, 2024 yılı için belirlenen 700 TL asgari ücret desteğinin artırılmasına yönelik çalışmalar yaptıklarına değindi ve Kalkınmada Öncelikli Vilayetler için bu rakamın makul bir seviyeye çıkartılması gerektiğine yönelik lobi çalışmaları oluşturduklarını ifade etti.

Giresun’da kuruluşu gerçekleştirilen 3. ve 4. Organize Sanayi Bölgeleri konusunda Sanayi Bölgeleri Genel Müdürü Abdurrahman Aydın’ın, Oda ziyaretinde görüşme gerçekleştirdiklerini belirten Başkan Çakırmelikoğlu, kuruluş işlemleri tamamlanan sanayi bölgelerine il dışı taleplerin yoğunluğuna dikkat çekti.

Önceki İçerikTebrik Ederiz
Sonraki İçerikSigorta Acenteleri Kurumsal Uzantılı E-Posta Adresi Hakkında