Giresun Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret eden Cumhuriyet Halk Partisi Giresun Belediye Başkan Adayı Fuat Köse, Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu ve Meclis Başkanı Necmettin Şükrü Ataün tarafından karşılandı.

Cumhuriyet Halk Partisi Giresun İl Başkanı Gökhan Şenyürek ve partililerinde katıldığı ziyarette konuşan Giresun Belediye Başkan Adayı Köse, “Hedefimiz ötekileştirmeden Giresun’u yönetmektir. Giresun’un trafik sorununu ise belediyenin arazilerine ilk etapta 2500 araçlık otopark yaparak ve ardından konutlarda otopark uygulamasını teşvik ederek çözmeyi planlamaktayız.” dedi.

Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Çakırmelikoğlu ise, Giresun’un güney çevre yolu projesi dışında şehir içi tanjantlara ihtiyacı olduğuna değindi.

Önceki İçerik125.Yıl Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesinden Kaynakçı Ve Doğalgaz Tesisatçısı Sınavı
Sonraki İçerikSigorta Acentelerine Kurumsal Uzantılı E-Posta Zorunluluğu