Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu, Dereli Belediye Başkanı Zeki Şenlikoğlu’nu makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.
Dereli ilçesinin Giresun’un olduğu kadar ülkemizin stratejik geçiş güzergahları içinde yer aldığına değinen Başkan Çakırmelikoğlu, Giresun-Dereli-Şebinkarahisar-Sivas yol standartlarının iyileştirilmesi ile bölgenin lojistikte ve doğa turizminde önemli kazanımlara sahip olacağını ifade etti.
Dereli Belediye Başkanı Şenlikoğlu ise, Dereli ilçesinin ulaşım koridoru tamamlandıktan sonra ciddi bir ivme yakalayacağını ve bu süreçte ilimizin en önemli sivil toplum kuruluşu Giresun Ticaret ve Sanayi Odası’ndan desteklerinin devamını beklediklerini sözlerine ekledi.