Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu, Espiye etknlik programı öncesinde Espiye Kaymakamı Sultan Doğru ile Espiye Belediye Başkanı Mustafa Karadere’yi makamında ziyaret etti.
Ziyarette konuşan Espiye Kaymakamı Sultan Doğru;”Ticaret ve Sanayi Odaları işdünyasının çatı kuruluşudur.Esnafa ve işdünyasına fayda sağlayan sivil toplum örgütleridir.Bugün yapılan bu etkinlik işletmeler açısından faydalı ve kazanım sağlayacak bir çalışmadır.Bu güzel organizasyon için sizlere teşekkür ediyorum.”dedi.
Espiye Belediye Başkanı Mustafa Karadere ise;”Giresun Ticaret ve Sanayi Odası, devletin destek imkanlarını ilçe ilçe danışma masaları oluşturularak anlatılması ve küçük işletmelerin bu desteklerden faydalanmasını amaçlamıştır.KOSGEB kredisi İŞKUR’un istihdam seferberliğine yönelik teşviki son dönemin önemli konularıdır.Bunların bürokrasi ortadan kaldırılmak suretiyle anlatılması fevkalade iyi olmuştur.”açıklamasını yaptı.
Ziyaretleri değerlendiren Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu,”İlçe programları çerçevesinde yapılan ziyaretlerde etkinliklerimizin amacı anlatılmaktadır.Biz Giresun iş dünyasının avantajlı uygulamalardan yararlanmasını arzuluyoruz.Bu doğrultuda çalışmalarımız devam edecektir.”dedi.