AK Parti Giresun Belediye Başkan adayı Avukat Aytekin Şenlikoğlu Giresun Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti.
AK Parti Giresun Merkez İlçe Başkanı Mete Bahadır Yılmaz, İl Kadın Kolları Başkanı Berrin Aydın, Gençlik Kolları Başkanı Mahmut Kılıç ve yönetim kurulu üyelerini de katıldığı ziyarette konuşan Giresun Belediye Başkan adayı Av. Aytekin Şenlikoğlu; “Belediyecilikte gönül bağı oluşturmak amacındayız. Diğer rakiplere göre değil, Giresun’u yerel idarede büyük projelerle ayağa kaldırmak, iş yapan bir idare sergilemek için yola çıktık.” dedi.
Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu; “Yerel seçimlere uzun bir süreç var. İnşallah hayırlısı olur, demokratik yarışta kazananın Giresun olmasını diliyoruz.” diye konuştu.
Ziyarette Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Ahmet Şenel Anaforoğlu ve yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu.