15 Temmuz darbe girişimine karşı Türkiye’nin tek yürek olduğu Pazar akşamı, Giresun Atatürk Meydanı binlerce kişiyi misafir etti.
Giresun Ticaret ve Sanayi Odası ise üyeleri ile birlikte mitinge katılan vatandaşların içecek ve gıda ihtiyaçlarını karşılamaya gayret gösterdi. Bu çerçevede mitingin başlangıcından sonuna kadar içecek ve gıda ikramında bulundu. Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu;” Türkiye Cumhuriyeti’ne yönelik 15 Temmuz darbe girişiminin püskürtülmesi, akabinde dosta güven düşmana korku veren milli duruşunu göstermesi açısından 81 vilayette eşzamanlı yapılan bu mitinglerin Giresun ayağında demokrasi şehitlerimizin hayrına içecek ve gıda ikramında bulunmak amacıyla böyle bir organizasyon gerçekleştirdik. Amacımız şehitlerimizin anısına bir nebze olsun sahip çıkmaktır.”dedi.