AK Parti Giresun İl Başkanlığı Ekonomi İlişkileri Başkanı Hüseyin Alkan ve beraberinde ki heyetten Giresun Ticaret ve Sanayi Odası’na ziyaret.

Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu ile görüşen AK Parti Giresun İli Ekonomi İşleri Başkanlığı heyeti, sivil toplum örgütlerimiz ile birlikte dirsek temasında olmak ve ilimizin ekonomik talepleri doğrultusunda milletvekillerinin de katılacağı istişare toplantıları düzenlemeyi planladıklarını ifade ettiler.

Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu ise Giresun ve iş dünyası sorunlarının istişareler çerçevesinde acilen çözüme ihtiyacı olduğuna vurgu yaptı.

Ziyarette AK Parti Giresun İl Başkanlığı Ekonomi İşleri Başkan Yardımcısı Salih Yaman ile Ekonomi İşleri Kadın Kolları Başkanı Rabia Kızıltaş’ta hazır bulundu.