Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu, yeni yıl dolayısıyla yayınladığı mesajında, 2019 yılının ülkemize ve tüm dünya halklarına daha fazla sevgi, daha fazla barış ve refah getirmesi dileğinde bulundu.
Başkan Çakırmelikoğlu mesajı şöyle;
“Bugün, ülke olarak sadece yaşanmış bir yılı değil, bu süreçteki kenetlenmemizi, ekonomik olarak gelgitleri detaylandırarak değerlendirmeliyiz. Bundan çıkarılacak derslerle geleceğimize duyduğumuz güveni, ulusal birlik ve bütünlük duygusunu kaybetmeden, ekonomik ve sosyal sorunların çözümü için gerekli adımları atmak adına neler yapacağımızı planlanmaya odaklanmalıyız.”
Çakırmelikoğlu, 2019’un Türkiye’nin her alanda yapısal reformlarla fark yaratmaya başladığı, eğitimde, ekonomide sıçramalar yaptığı bir yıl olmasını diledi.