Giresun 1. Organize Sanayi Bölgesi idaresinin 2021 yılında yatırımcıya devredilmesinin ardından bölgenin sorunları ve taleplerine kayıtsız kalmayan Giresun Valisi Enver Ünlü, bölge idaresi heyetinin ziyaretinde çalışmalar ile ilgili bilgiler aldı.

Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu, Giresun 1. OSB Başkanı İbrahim Kara, GİTEKS Genel Müdürü Merdan Yüce’nin katıldığı ziyarette bölgenin ulaşım altyapısı gündeme geldi. Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu, “Bölge idaresinin yatırımcıya geçmesinin ardından eksiklerin tamamlanması adına Giresun Ticaret ve Sanayi Odası olarak gerekli maddi ve manevi katkıyı vermeye devam ediyoruz. Bu süreçte Sayın Valimiz Enver Ünlü’nün ilgi ve desteklerini yanımızda görmekten büyük mutluluk duyuyoruz.” dedi.