Üç aylar olarak bilinen rahmet, bereket ve mağfiret günlerine girmiş bulunmamız ve bu akşam idrak edeceğimiz Regaib Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu; “Müminler için bütün zamanlar kıymetlidir, Allah’ın rızasını kazanmak amacıyla şuur içinde yaşanması gerekmektedir. Bunun yanında mübarek gün ve geceler, Rabbimize karşı sorumluluklarımızı muhasebe etmek adına önemli bir fırsattır.” dedi.
Giresun TSO Başkanı Çakırmelikoğlu;
“Kendimiz ile yüzleşmekten çekinmeden, bilerek ya da bilmeden yaptığımız bütün hatalardan ve işlediğimiz günahlardan samimi pişmanlıklarla tövbe ederek arınma fırsatını yakaladığımız bu mübarek gecenin tüm İslam alemine hayırlar getirmesinin temenni ederim.
Bu duygu ve düşüncelerle, bu gecenin ve üç ayların, ümmetimiz ve milletimizin birlik ve dirliğine, insanlığın barış ve huzuruna vesile olmasını dilerim.”