Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Giresun Şube Başkanı Hasan Ali Tek ve yönetim kurulu üyeleri, Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu’nu ziyaret etti.
Eylül ayında yapılan C antrenör lisans kursuna desteklerinden dolayı Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Çakırmelikoğlu’na teşekkür eden TÜFAD Başkanı Tek, bundan sonraki etkinliklerde de Giresun Ticaret ve Sanayi Odası ile ortak çalışmalar yürütmek istediklerini ifade etti.
Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hassan Çakırmelikoğlu, iş dünyası temsilcisi olarak ilimizin kalkınmasına ve tanıtımına katkı sağlayacak her türlü olumlu etkinliğin yanında yer alacaklarına değindi ve TÜFAD Giresun Şubesinin çalışmalarında başarılar diledi.