Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Üyesi aynı zamanda Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu’dan Giresun Ticaret ve Sanayi Odası’na ziyaret.
Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Ahmet Şenel Anaforoğlu ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Halilbeyoğlu tarafından karşılanan TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Murzioğlu, bölgelerin ve illerin sorunları ve taleplerini dinlemek ve bu talepleri ilgili bakanlıklar ile paylaşmak için Giresun’a ziyarette bulunduklarını ifade etti.
Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Halilbeyoğlu ise; Giresun’un ticari ve yatırım taleplerini sıraladı ve çözüm önerilerini belirtti.