Giresun, Teröre Karşı Birlik Yürüyüşü’nde tek yürek oldu. Giresun Belediyesi ile Giresun Ticaret ve Sanayi Odası öncülüğünde yapılan Sivil Toplum Örgütü temsilcileri, milletvekilleri, ilçe belediye başkanları, siyasi parti temsilcileri ve binlerce vatandaşın katıldığı “ Giresun’dan Teröre Karşı Birlik Yürüyüşü” nde terör lanetlendi.
Giresun Gazi Caddesinde kol kola yürüyen Giresun Milletvekilleri Cemal Öztürk,Bülent Bektaşoğlu,Belediye Başkanları Kerim Aksu,Mustafa Karadere,Tolga Erener,Zeki Şenlikoğlu,Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Fikret Günaydın,Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu,Giresun Ticaret Borsası Başkanı Temel Yanıkoğlu, GESOB Başkanı Ali Kara, Giresun Barosu Başkanı Av. Gültekin Uzunalioğlu, AK Parti, CHP, MHP, BBP İl Başkanları ve çok sayıda sivil toplum örgütü temsilcisi Giresun ruhunu ortaya koydular.Yürüyüşün ardından Atatürk Meydanında toplanan grup toplu bir fotoğraf çektirdi.Fotoğrafın ardından organizasyon komitesi adına konuşan Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, ”Burada siyaset yok. Millet var, vatan var. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde bu birlikteliği görmek istiyoruz. Ülkemizin böyle yönetilmesini bekliyoruz.”