Giresun Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Selçuk Takır ve Doç. Dr. Kürşad Aytekin’den Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu’na ziyaret.

Eklem yerleri için takviye edici gıda GLİ-GAR üretimini gerçekleştirdiklerini ifade eden Prof. Takır; kas, tendon ve kıkırdak yapısının esnekliği ile güçlenmesine yardımcı olan GLİ-GAR üretiminin yanında pazarlanması içinde desteğe ihtiyaçları olduğuna değindi.

Önceki İçerik15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Kutlu Olsun
Sonraki İçerikDış Ticaret İstihbaratı ve Hedef Pazar Analizi Eğitimlerinin İlk Aşaması Tamamlandı