GTSO Akademi tarafından organize edilen ve İzgören Akademi işbirliğinde gerçekleştirilecek olan Orta Kademe Yönetici Yetiştirme Programı Ekim 2018 itibari ile başlayacaktır. Kesinleşen eğitim tarihleri üyelerimize ayrıca bildirilecektir.
3 ay sürecek ve 2018 yılı sonu itibari ile tamamlanacak eğitim programı kapsamında;
  • İletişimin 5 Anahtarı (1 gün/6 saat)
  • Finansçı Olmayanlar İçin Finans (1 gün/6 saat)
  • Başarının Yeni Psikolojisi (1 gün/6 saat)
  • Çalışanlarda Performans Nasıl Arttırılır (1 gün/6 saat)
  • Yazılı İletişim ve Raporlama (1 gün/6 saat)
  • Sorumluluk Sahibi Olma (1 gün/6 saat)
  • Sunum Teknikleri (2 gün/12 saat)
eğitimleri gerçekleştirilecek ve eğitimlere firmaların belirlediği aynı kişiler katılacaktır. Eğitimlere eksiksiz katılım sağlayan üyelerimize katılım sertifikası verilecektir.
Bu kapsamda söz konusu eğitim programına katılım sağlamak isteyen firmaların yönetici veya çalışanlarının belirlenerek 27.09.2018 Perşembe gününe kadar Odamıza aşağıdaki linkten kayıt yaptırmaları gerekmektedir.

Eğitimlerimiz 25 kişi ile sınırlıdır.

Kayıt Formu İçin Tıklayınız