Giresun Orman İşletme Müdürü Murat Bitişyılmaz’dan Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu’na ziyaret.
11 Kasım 2019 tarihinde Bulancak Pazarsuyu’nda fidan dikme törenine Başkan Hasan Çakırmelikoğlu’nu davet eden Orman İşetme Müdürü Bitişyılmaz, “Türkiye genelinde 11 milyon fidan toprakla buluşuyor etkinliği yapılacaktır. Bu etkinliğin Giresun bölümü için herkesi fidan dikmeye davet ediyoruz.Giresun Ticaret ve Sanayi Odası’nı da yanımızda görmek isteriz.” dedi.
Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu ise, “Karadeniz Bölgesinin doğa mucizesi bir iklime sahip olmasına rağmen ülkemizin bir çok bölgesinde ağaç ve yeşil yapıya hasretliği görmekteyiz. Bu bilinçle gelecek nesillerimizin daha yeşil bir vatan bırakabilmemiz adına fidan dikmeliyiz.” diye konuştu.