Mesleki Yeterlilik Belgesi sınavları devam ediyor. Giresun Ticaret ve Sanayi Odası öncülüğünde TOBB MEYBEM A.Ş. tarafından gerçekleştirilen sınavlar inşaat alanında faaliyet gösteren firmalarda çalışan ahşap kalıpçı,duvarcı,alçı sınav uygulayıcısı,ısı yalıtım ve kalebodur seramik mesleklerinde çalışanlar katıldı.
02 Kasım 2018 Cuma günü Giresun Ticaret ve Sanayi Odası’nda teorik sınavlar gerçekleştirilirken, uygulama sınavları ise üç gün sürdü.Bulancak ve Giresun Merkez’de yapılan uygulama sınavları  2-3-4 Kasım 2018 tarihleri arasında yapıldı.
Bulancak ilçesinde gerçekleştirilen uygulama sınavları Ballıca Mahallesinde yer alan Çelebioğlu İnşaatta, Giresun Merkez ilçede yapılan uygulama sınavı ise Aksu Mahallesinde yer alan Alsan İnşaat firmasında yapıldı.