Giresun Ticaret ve Sanayi Odası’nca organize edilen Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Mesleki Yeterlilik Kurumu’nun yetkilendirdiği TOBB MEYBEM Mesleki Yeterlilik tarafından yapılan mesleki yeterlilik belgesi eylül ayı sınav tarihleri belirlendi.
Buna göre, Giresun’da yapılacak 2.El Kara Taşıtları Alım Satım Belgesi sınavı 14 Eylül 2020, Sorumlu Emlak Danışmanlığı Belgesi sınavları ise  21 Eylül 2020 tarihlerinde yapılması planlanmaktadır.
Eylül ayı sınavları için son müracaatlar ise 28 Ağustos 2020 Cuma günü mesai saati bitimi olarak tespit edilmiştir. Mesleki Yeterlilik Belgesi için sınav talep eden kişilerin, Giresun Ticaret ve Sanayi Odası’na bizzat başvuruda bulunması gerekmektedir.