Giresun Ticaret ve Sanayi Odası öncülüğünde sürdürülen 2.El Kara Taşıtları Alım Satım Mesleki Yeterlilik Belgesi sınavları başladı. Pandemi dönemi dolayısıyla bir süre askıya alınan sınavlara daha önceden müracaat eden kişiler katılabilmektedir.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’na bağlı Mesleki Yeterlilik Kurumu tarafından organize edilen TOBB Meybem Mesleki Yeterlilik tarafından yürütülen galerici sınavlarının teorik (yazılı) kısmı Giresun Ticaret ve Sanayi Odası hizmet binasında, performans (uygulama) sınavları ise Giresun merkezde faaliyet gösteren Karakılıç Otomotiv ile Karaca Otomotivde devam etmektedir.

23 Kasım 2020 Pazartesi başlayan sınavlar 28 Kasım 2020 Cumartesi günü sona erecektir.