Akbank Müşteri ve Satış Teknolojileri Bölümü Başkanı Akın Arıkan, Akbank Giresun Şube Müdürü Mehmet Keleş ve Ticari Müşteri Temsilcisi Engin Kara, Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu’nu ziyaret etti.

Gerçekleşen ziyarette, bölge işletmelerinin finansmana erişim süreçleri, piyasa koşullarının reel sektör üzerindeki etkileri ve işletmelerin bankacılık hizmetlerinde karşılaştığı güncel sorunlar ele alındı. Giresun iş dünyasının ihtiyaçları, kredi erişiminde yaşanan gecikmeler ve finansal maliyetlerin sektöre yansımaları değerlendirilerek çözüm olanakları üzerinde görüş alışverişinde bulunuldu.

Ziyaret, karşılıklı iş birliğinin güçlendirilmesi ve Giresun’daki işletmelere sunulan finansal hizmetlerin geliştirilmesine yönelik değerlendirmelerle sona erdi.

Önceki İçerikKURGAN Bilgilendirme Toplantı Gerçekleştirildi
Sonraki İçerikZafer Partisi İl Yönetiminden Giresun TSO’ya Ziyaret