İYİ Parti Giresun Merkez İlçe Başkanı Abdulkadir Eroğlu ve ekibinden Giresun Ticaret ve Sanayi Odası’na ziyaret.
İYİ Parti Giresun merkez ilçe teşkilatının yanı sıra belediye meclisi ve il genel meclisine aday olan partili isimlerde Eroğlu’na eşlik etti.31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler seçimi hakkında konuşan İYİ Parti Giresun Merkez İlçe Başkanı Eroğlu, işdünyasının önerilerinin önemli olduğuna vurgu yaptı.
Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu, seçimlerin ilimiz ve ülkemize hayırlı sonuçlar getirmesini temennisinde bulundu ve “Giresun menfaatleri doğrultusunda tüm siyasi partilerimizle bugüne kadar uyum içinde çalıştıklarını ifade etti.