Giresun Ticaret ve Sanayi Odası ve İzgören Akademi işbirliğinde gerekleştirilen “İnsan Tanıma Sanatı” eğitimi gerçekleştirildi. İzgören Akademi Yönetim Kurulu Üyesi Gökhan Okçu tarafından verilen eğitime Giresun Ticaret ve Sanayi Odası’na bağlı perakende ve hizmet sektöründe faaliyet gösteren işletmelerin yönetici ve çalışanları katıldı.
 İnsan beyni nasıl çalışır, orada olmak, insan davranışları gibi konuların işlendiği eğitimin sonunda İzgören Akademi Yönetim Kurulu Üyesi Gökhan Okçu “Türkiye’de 365 Oda ve Borsa bulunuyor ve birçoğu ile eğitim çalışmaları gerçekleştiriyoruz. Giresun Ticaret ve Sanayi Odası, üye eğitimlerine göstermiş olduğu hassasiyet dolayısıyla gerçekten önemli ve takdir edilecek bir hizmet gerçekleştiriyor. Bundan sonraki süreçte de Giresun Ticaret ve Sanayi Odası ile işbirliği içerisinde olacağımız için çok mutluyuz.” dedi.