Giresun Valisi Enver Ünlü ile Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu, İstanbul’da faaliyet gösteren Giresun kökenli iş insanları ile bir araya geldiler. Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Şükrü Ataün’ün’de katıldığı ziyaret kapsamında, gurbette faaliyet yürüten sanayici ve kurumsal işletmelerimizin yöneticileriyle bir araya gelindi ve Giresun’a kurulması planlanan 3. ve 4. sanayi bölgelerinde yatırım konuları gündeme geldi.

Giresun Valisi Enver Ünlü başkanlığında yapılan toplantıya İstanbul’da faaliyet yürüten iş insanları Cengiz Safi, Ahmet Dokumacı, Hakan Yılmaz, Bahattin Şener, Veysel Ekmen, Hasan Ekmen, Hacı Canik ve Azmi Erdoğan iştirak etti.

Önceki İçerikGabba Mobilya’ya Ziyaret
Sonraki İçerikTürkiye Değişim Partisi’den Hayırlı Olsun Ziyareti