Giresun sanayicisi ve iş dünyasına yönelik toplantı düzenlendi.
21 Mart 2019 Perşembe günü Giresun Ticaret ve Sanayi Odası’nda yapılan toplantıya AK Parti Ekonomiden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı İstanbul Milletvekili Nurettin Canikli, Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları, Giresun Milletvekili Kadir Aydın ile Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu, Bulancak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ali Fatoğlu, Giresun Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Hamza Bölük ile sanayiciler ve iş dünyası temsilcileri katıldı.
Toplantıda AK Parti Ekonomiden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Canikli Giresunlu sanayiciler ve yatırımcıların sorunları ve önerilerini tek tek dinledi ve çözüm yolları konusunda notlar aldı. Canikli, yeni dönemde imalata yönelik ekonomik yapılanmaya dikkat çekti.