Giresun Ticaret ve Sanayi Odası yönetiminden, Giresun İl Jandarma Komutanı Albay Ali İhsan Ersoy’u makamında ziyaret. Son dönemde yurtiçi ve dışında terör unsurlarına karşı yapılan operasyonlar dolayısıyla moral ziyaretinde bulunan Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan  Çakırmelikoğlu; ”Ülkemizin güvencesi olan Türk Silahlı Kuvvetlerimiz bu sürecide en kısa zamanda sonuçlandırarak, Türk Milletinin huzur ve güvenliğini dün olduğu gibi bugünde dosta düşmana gösterecektir.”dedi.
Giresun İl Jandarma Komutanı Albay Ali İhsan Ersoy, ziyaret dolayısıyla teşekkür etti.
Ziyarete Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Fikret Günaydın, Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Halilbeyoğlu, Şükrü Ataün, Yönetim Kurulu Üyeleri Hasan Aydın ve Hakan Güngör  katıldı.