Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu’dan Giresun Ticaret ve Sanayi Odası’na ziyaret.
31 Mart Yerel Seçimleri öncesinde seçim çalışmaları çerçevesinde Giresun Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret eden Belediye Başkanı Kerim Aksu’yu Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Ahmet Şenel Anaforoğlu, Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu karşıladı.
Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, Giresun’a geçmişten bugüne yapılan çalışmaları ve 31 Mart sonrası projelerini anlatarak sohbette bulundular.
Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Baskanı Ahmet Şenel Anaforoğlu, Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu ve Yönetim Kurulu üyeleri Belediye Başkanı Kerim Aksu’ya 31 Mart ta yapılacak seçimlerin ülkemize ve İlimize hayırlar getirmesini dilediler.