Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu ve heyetinden Giresun Ticaret ve Sanayi Odası’na ziyaret.

Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu tarafından karşılanan Gelecek Partisi Genel Başkanı Davutoğlu, Giresun’un kişi başı Gayri Safi Milli Gelirden aldığı payın ülke ortalamasının altında kaldığına dikkat çekti.

Giresun’un fındık gelirinden yoğun ekonomik girdiye sahip olduğuna vurgu yapan Genel Başkan Davutoğlu, “Gelecek Partisi olarak 16 heyet ile ülkemizi dolaşıyoruz. Türkiye’nin nabzını ölçüyoruz. Bugün Giresun’dayız ve fındık mevsimi öncesi sahayı analiz ediyor, halkımız ile kucaklaşıyoruz.” dedi.

Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu, Odanın tarihi ve yürütme yapısıyla ilgili bilgi verirken, kentin ekonomik durumu hakkında da bilgilendirme de bulundu.

Başkan Çakırmelikoğlu;” Mevsiminde bulunduğumuz fındık sezonunda devletimizin desteğini ve en az 35 TL taban fiyat bekliyoruz. Pandemi süreci esnafımızı çok yordu ve şuan tek beklenti devletimizin TMO üzerinden 35 TL fındık fiyatı açıklamasıdır.” dedi.

Önceki İçerikGalerici Sınavı Yapıldı
Sonraki İçerikGiresun TSO Meclisi Toplandı