Anadolu’da girişimcilik kültürünü yaygınlaştırma amacıyla TOBB tarafından başlatılan Türkiye’nin en önemli girişimcilik etkinliklerinden Geleceğin Gücü Girişimciler G3 Forum’unun ikincisi Trabzon’da yapıldı.
Trabzon Ticaret Odası ve Trabzon Ticaret Borsası ev sahipliğinde gerçekleşen etkinliğe TOBB Başkanı M.Rifat HİSARCIKLIOĞLU, TOBB Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Ali Sabancı, TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Evrim Aras, G3 Platform Başkanı Gülden Yılmaz ve yemeksepeti.com CEO’su Nevzat Aydın’ın da aralarında bulunduğu Türk iş dünyasından çok sayıda isim katılım sağladı.
Başarılı girişimcilerin deneyimlerini aktardığı  oturumlar ve yuvarlak masa toplantılarıyla gerçekleştirilen etkinliğe Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler  ve Genç Girişimciler İcra Komitesi Başkanı ve kurul üyeleri ile Giresun Üniversitesi Girişimcilik Kulübü öğrencileri katılım sağladı.